Post by ramodesentu on Mar 16, 2022 1:00:10 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mindustry ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mindustry IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack játék (sok arany) ▞▞▞
▞▞▞ Mindustry 2022 version ▞▞▞
Komolyan mondom, nincs túl nagy okom arra, hogy értékeljek egy ingyenesen játszható játékot, de ha még mindig ezt olvasod. Csak játssz. A kábítószer. Az alapkezelés keveréke. Az erőforrás-gazdálkodást és a toronyvédelmet egyszerre egész jól csinálja ez a cím. És mindezt ingyen. Vezérlők, szokni kell. Oktatóanyag? Nem törődtem azzal, hogy elolvassam az egészet (bár a módszer intuitív), így volt egy kis tanulási görbéje. De a játék mélysége őrült. Steamen is van.
A koncepció meglehetősen lenyűgöző, de a hullámok legyőzésén kívül más cél nélkül ismétlődővé válik
A játéknak feltétlenül szüksége van arra a képességre, hogy újraindítson vagy elhagyjon egy szektort, és visszaállítsa feltáratlanra, mivel jelenleg az egyetlen módja annak, hogy mindent dekonstruáljon, és hagyja magát túlszárnyalni, ami sokáig tarthat. Ez az egyszerű funkció teszi ezt a játékot így sokkal kevésbé stresszes
Nyomd meg a főnököket (vagy legalább ne engedd, hogy előjönnek a semmiből), órákat vesztegetni figyelmeztetés nélkül nem túl szórakoztató
A játéknak semmi értelme. Egy autonóm védelemről szóló játéknál ezek bizony szánalmasan gyengék, és nem engedi, hogy jobb dolgok után kutassak (és nem volt oktatóanyag, hogyan kellene lennem). Egyszerűen bosszantó, hogy minden hullámban újjá kell építeni a fél bázist.
Ebben a játékban van lehetőség, de a kezelőszervek és a térkép elrendezése tönkreteszi. Túl sokáig tart a függőleges térképtervezés korlátozott vezérlésű szállítószalagjainak építése ahhoz, hogy szórakoztató legyen.
Szórakoztatónak tűnik, de a kezelőszervek számomra túl bosszantóak ahhoz, hogy foglalkozzam velük. A futószalagok az egyik legfontosabb dolog a játékban, mivel minden mást ezek biztosítanak kellékekkel. Azt gondolhatnánk, hogy ez egy egyszerű „húzza az utat, és erősítse meg” típusú elhelyezés, de ehelyett ki kell választania az egyes futószalagok irányát, mielőtt elhelyezné. Ez amellett, hogy mennyire könnyű félretenni vagy véletlenül törölni valamit, nagyon megnehezíti a játékot. Jónak tűnik, de bosszantó
Remek védelmi játék, koncepciója nagyon egyedi, menő tornyokkal és támadógépekkel. Egy probléma van, az ellenséges bázis raidben nagyon nehéz utolérni az ellenséget, mert minden hullámban minél erősebb és több csapatot vetnek be, és a lehűlés is csak 1-2 perc. Határozza meg az ellenséges bevetések erősségeit is az adott szektorban rendelkezésre álló erőforrásoktól függően, mert a szénforrások nélküli sebezhető bázisom eléri a 110-es hullámot, és az ellenségek most lézerrel lőnek.
Élveztem a játékot, amikor drasztikusan megváltoztatták. Most gondom van az új "továbbfejlesztett" felület megtanulásával. Jobban néz ki, imo, de egyszerűen nem tudok rájönni.
maga a játék nagyon addiktív, szórakoztató és jó, nagyszerű játék, csak nem értem a játék mechanikáját, például: van néhány érc, amit nem tudsz kitermelni, de akkor szükséged van ezekre az ércekre, hogy fúrót készíts nekik. bányák, akkor hogyan szerezzük meg ezeket?
Csodálatos és csodálatos játék. Az egyik legjobb, amivel játszottam. Ha hozzáadjátok a hosszú távú többjátékos képességet, akkor feltétlenül visszatérek, és 5-öt adok.
Ez egy nagyszerű játék, de ki lehet hozni olyan modern egységeket, mint a forrasztóanyagok, tankok, hajók és repülőgépek, mint az első egység, és frissítenie kell őket mechekre és egyebekre.
Körülbelül 3 napig játszott, 3 szektort elfogott. De mivel ez a játék nem mondja meg, hogy a támadók hol fognak megjelenni (elvesztettem egy szektort egy általam nem ismert támadó spawn miatt), elvesztettem azt a szektort, egy teljes munkanapot, ami kevesebb, mint egy perc alatt. 2 csillag.
A kezelőszervek nem a legjobbak, de a játékmenet élvezetes és remek időtöltés. Csak így tovább a fejlesztők.
Az egyik legjobb játék, amivel az App Store-ban játszottam. Sokat frissítették, mióta utoljára játszottam, és nagyon élvezem a frissítéseket. Időbe telik a fejlődés, de eddig megérte. Imádom, hogy anyagokat kell gyűjtenem a játékban, hogy jobb technológiát, nagyszerű koncepciót és nagyszerű játékmenetet érhessek el eddig 5/5. Körülbelül 4 szakaszban vagyok, és a 3. térképen a 40. fordulóig jutottam. Rendkívül nagy kihívás az erőforrások felőrlése minden térképen, ahogy a hullámok egyre keményebbek, de ez a móka.
Nagy
A kezelőszervek szemetek, néhány frusztráló hiba, ahol a felhasználói felület részei bekapcsolva maradnak, és túl sok a mikrokezelés. A kezelőszervek és a felhasználói felület az esetleges polírozás részét képezik, de az időleállító mechanikát át kell dolgozni, mert az esetlegesen létrehozott összes előrehaladást véletlenül eltávolíthatja a Mégse gomb egyetlen kattintásával.
Ez egy nagyszerű játék, bár szinte nincs idő mindent megjavítani a 11. hullám után.
Ez egy nagyszerű játék, és nagyon szórakoztató és addiktív, de amikor belemegyek, körülbelül egy-három percig enged játszani, mielőtt összeomlik. Néha egyszerűen összeomlik, amint feltöltődik! Kérlek javítsd ki!
Jó játék, töröltem a mentésem. Ha megpróbálja megnyitni a játékmappát az alkalmazáson keresztül, „érvénytelen fájlkezelő” hibát ad vissza. Fogalmam sincs, miért van ez így, mivel van olvasási/írási engedélye stb.
Csodálatos játék! Nem lehet betelni vele! Ez a toronyvédelem és az erőforrás-gazdálkodási stratégia epikus és egyedülálló keveréke. A frissítések lassúak más játékokhoz képest, de ez azért van, mert többnyire egy srác fejleszti a játékot. Szuper munka Anuken!!!
Nem nekem. Tollal kicsit jobban irányítható, de... összességében meh.
Ez az első értékelés, amit valaha írtam, és azért teszem, mert a kezelőszervek olyan borzasztóan félelmetesek, hogy a szállítószalagok elhelyezése migrént okoz. Tekintettel arra, hogy ez a játék központi része, nem tudok vele foglalkozni, ha vannak más játékok is.
100%-ban 5 csillagos értékelést kapna, ha a többjátékos jobb lenne, amikor láttam, hogy többjátékos van, azonnal szóltam a barátomnak, hogy töltse le, de nem tudtunk játszani, mert szükségünk volt egy portra és egy ip-re és egyebekre, ez bosszantó volt. privát játékokat készíthet a barátaival, 5 csillagos értékelést kapok tőlem, mert szeretem ezt a játékot
Kérlek, szeretem a játékot, de kérlek, bővítsd ki a hullámokon az időt 1 perc és 20 másodperc nem elég romos partokhoz, meg tudom verni a szintet, mert a hullámok rövidek, kérlek bővítsd őket 5 vagy 6 percre az új frissítésben, köszönöm
Alig tudtam játszani ezzel a játékkal. Nem tudtam eléggé nagyítani, és olyan dolgokat csinált, amelyeket nem akartam. Ez jó móka lehet asztali számítógépen, ahol szabályozhatom, hogy hova kattintsam, de telefonon egyszerűen rossz gombot koppint, és erőforrásokat pazarol.
A játék annyira addiktív. Szeretnék PC-s kiadást is látni.
Mindustry Акционе ang
Rendkívüli játék. Órákat tölthetek ezzel a játékkal. Kampány módban szinte minden szerkezetet feloldottam. Megpróbál! Megéri.
Ha szereted a toronyvédelmet és a kolóniaépítő simeket, akkor ez neked való. Egy véget nem érő játék, amely lassan egyre bonyolultabbá válik, de a saját tempójában. Vannak olyan hibák, mint például a karaktered golyói egy pillanatra eltűnnek, és úgy tűnik, hogy nem támad. A kezelőszervek megszokása is időbe telik, de ez egy jól megtervezett egyedi rendszer. Csodálatos játék összességében
Imádom...de valamiért fel tudok lépni a technológiai fára, mert azt mutatja, hogy szükségem van ólomra... Bár gyűjtöttem az ólmot, de úgy tűnik, nem regisztrálom a technológiai fába. .soo technikailag elakadtam az első néhány térképnél.
Nagyon szórakoztató, de hibákat tartalmaz, és néha bosszantó, mivel kevés idő van a felkészülésre az egyes hullámok között
Mindustry Action keo
A vezérlők fájdalmasak, tönkreteszik azt, ami nagyszerű TD játék lehetne.
Nehéz volt a játék irányítása, és vontatott a tutorial. Lehet, hogy később izgalmasabbá válik, de az első 30 perc rendkívül unalmas volt.
Félelmetes játék. Szeretem, ahogyan gyárat kell építeni és anyagokat kell beszerezned, miközben meg kell védened a magodat.
Imádom a játék frissítését! A kampány nagyon élvezetes. A főnökök kedvesek. Kérlek, Isten szeretetére adj hozzá tervrajzokat. Hogy lehet forgatni és tükrözni. Ugyanazon szállítószalag-beállításaim újraépítése minden alkalommal melós, elveszi a játékot. Ezenkívül kötelező egy új épület beépítése, amely újra megsemmisült elemeket épít fel. A védekezés újjáépítése még mindig a játék legrosszabb része. Valamilyen újjáépítő kő vagy ilyesmi. Imádom a játékot 60+ óra.
Örökre jó játék volt. Támogathatja őket a játék Steamen történő megvásárlásával is. Szerintem csak 6 dollár? Nagy. Nagyszerű gyöngyszem játékhoz. Mobilon a saját bajnokságába tartozik.
A játékmenet és a vezérlés nagyszerű, az egyetlen kifogásom az AI útvonala
Nos ez volt az egyik kedvenc játékom a nagy frissítésig, most már nem maradhatok a térképen ameddig csak akarok 😭😭😭😭😭😭😭Régebben szerettem ezt a játékot, de most... egy gomb, amivel megváltoztathatod a verziódat? az jó lenne!!! De most nem ugyanaz...☹️☹️☹️😭😭😭😭😭😭
Szerintem nagyo jó játék igaz az elején picit nehéz megérteni de utánna belelehet jönni
Sprite Fantasia - MMORPG Jocuri de rol alrr
Az oktatóprogram szövege olyan mértékben jelenik meg a képernyőn, hogy az oktatóanyag végighaladása közben nem is látható. Eltávolítva.
Ez a játék jó, de az oktatóanyag szar, nem tudom kivenni, remélem megjavítja, és a dolog elhelyezése bosszantó
Szeretném szeretni ezt a játékot, de egyre nehezebbé teszi, hogy ténylegesen játsszon a játékkal, amikor szintet ér. A tárhely exponenciálisan drágul, és hosszabb a várakozási idő. Mindezt azért, hogy a játékosokat a játék pénznemében való vásárlásra kényszerítsük. Ez a fizetés a fejlődéshez rendszer valóban megöli az élvezetet egy egyébként kiváló játékban, mivel a fejlesztők mindent megtesznek azért, hogy megépítsék ezeket a rendszereket, hogy megakadályozzák az embereket a játékban.
Jó móka lenne, ha többjátékos módban kevésbé késne. Esetleg tehet valamit, vagy további beállításokat adhat hozzá a késés csökkentése érdekében?
Maga a játék jó, de a táblagépemen lemarad
Imádom. Rohadt jó. Egyik legjobb offline játék!
Mit kell csinálni???
Oktatóanyag: "tartsa lenyomva a ctrl-t", "tartsa lenyomva az egérgombot". Lol. Ennyit a Windows játékból való konvertálásról. Eltávolítás.
Mindustry แอ็กชัน jeye
A játék bugos. A bemutató folyamatosan elakad. Várom a stabil megjelenést.
Ez a játék rendkívül szórakoztató és kihívásokkal teli. Nem tetszik, hogy eltávolították a végtelen hullámokat minden szinten. Most túl könnyűnek tűnik a játék.