Post by ryounapintofi on Feb 25, 2022 4:44:06 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Battle Car: Idle Clicker ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Battle Car: Idle Clicker IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами бъг всички ▞▞▞
▞▞▞ Merge Battle Car: Idle Clicker 2022 version ▞▞▞
Благодаря за имейл адреса ви по-долу, за да видя прикачения файл за първи път в живота си и да разберете какво светът не е наличен на тази страница, за да можете да се докопате до телефона.
нямаше много работа
Benny yu, мама, изпрати $786 678%@=÷$
много е яка
Merge Battle Car: Idle Clicker Опуштене olf
Това е най-вълнуващата и релаксираща игра, която някога съм играл, пълна е със страхотни коли 👌👍
много реклами
готинка игра
Това е добра игра, но доста трудна на моменти.
Merge Battle Car: Idle Clicker કેઝ્યુઅલ kekb
Най-доброто
Колите са наистина бавни и пристрастени, но са бързи, когато усилвате
hj
Всичко е наред, това е копие на друга игра, но поне тази няма глупави проблеми
cvb
Наистина добра игра, но има нужда само от още няколко неща, които да добавите към нея
изтрит, има поле с код в слота, няма начин да го изчистя, колко глупаво е това от.
Мнхбцфгтргфддддядирйехдхдйдхдхфхфхфйфбнфйфътжрцрффефвььвььвьвьвьвьвьвдвьвьвьвььсьсьсьсьсьсьсцжкймъукгкгккйибк! Бгиъфурлийхгъгихфхтфухъкфтглугкхцлухлхцухъкгулфктхлуфкъгкъгкъцкгцлйжйгцкхжкхцкхжгйгукьйтфкъьйъгйтцкугфгйцукцйцкхцъкфъйфкъфкъфкъгкъфъкгъфкъгкъгугугугигъгхгуфтфкъфтйфтфъфъфъйфйтфйтьйтфкъфтйдтйфйтфйтфтйфйтфъйфйтфъйфъйфтйфтйфтйфйтйфйъфйтфйтфтнфъфтйфъъъъъфъцъхц бкбкб кнкйкхугъгфъгъгъгъгъфтфтдтфъгугугухугуггугугухиклихууйпйхфйуъфтъгътфтфъфъгъгъгъуггуугтттттттуххугугуъгуйжхжйжужужуг
Това е интересна игра, чудесна за прекарване на времето, ако ви е скучно, но не харесвате факта, че ви дава куестове, които просто не можете да изпълните на нивото, на което сте, и този преглед зае място в играта I Знам, че разработчиците обичат да получават отзиви, но сериозно, вие бихте могли поне да дадете на клиентите възможността да не преглеждат, без да нарушавате играта им, което само по себе си свали звездите драстично за мен, не особено фокусиран върху клиентите.
ТОВА Е ВЕРОЯТНО ВТОРАТА НАЙ-ДОБРА ИГРА, КОЯТО ИМАМ МОЖЕХ ДА Я ИГРАЯ ЦЯЛ ДЕН ПАРИ НАИСТИНА ЛЕСНО ДА ПОЛУЧИТЕ СТРАХОТНА ГРАФИКА И ГОТИНИ КОЛИ ВСИЧКО ТОВА Е СТРАХОТНО
страхотно е 😊 Не мога да повярвам, че влагате толкова много работа в него и бих искал, ако ви свършат парите в играта, можете да играете мими игра, за да получите пари и аз харесвам текста на играта и колата изглеждат наистина добре и харесвам магазина ситом, но да, толкова много го обичам, ще играя на всичките от играта, които правите, и ще получа всички елементи в играта и плановия тикун, който няма да ми позволи да взема на телефона ми е werd и съм го играл преди, така че не знам, но да, ще се видим
това е забавна игра за игра, когато ви е скучно, и наистина е страхотно как можете да правите различни коли
Играта беше наистина добра, харесва ми графиките и карикатурите на последното ниво и много ми хареса благодаря
Merge Battle Car: Idle Clicker নৈমিত্তিক knv
Това е кол игра
Той нулира играта, върна ме на ниво 1. Стигнах до ниво 18 и сега съм ниво 1, коригирайте това
Това е много забавна игра, аз наистина обичам да я играя и е толкова пристрастяваща просто да обединявам неща, така че сякаш е толкова готина, колкото повече купувате и колкото повече сте, толкова по-добри коли получавате
Моят герой е малко объркан със значението на думата
ДОБРЕ Е НО МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ ДРУГИ МОДЕЛИ КОЛИ
Не може да се отвори кутията с проклетия код и заема място
Едно и също нещо
това е добра игра и всичко, но вие сте взели идеята за сливане на самолети
Обичайте всички надстройки и неща, които можете да правите, обичайте най-добрата игра на всички времена! Всеки, който има някакъв съвет, вземете тази игра, повярвайте ми, ще я харесате!
имах играта един ден и се опитах да я играя преди няколко минути и тя се зареди, но екранът полудя... не съм сигурен дали се е сринала или какво, но я пробвах 4 пъти и все още го прави.
Кооооооооо!!!
Беше наред
Реклама тежка, което вече е почти нормално.
Страхотна игра, концепцията е да продължиш да правиш нови коли, но става по-скъпо, но ти ставаш по-богат и трябва да си умен и да се справиш с цената. Аз лично обичам играта, но ако не мислите, че ще ви хареса, просто знайте, че можете да получите безплатни допълнения в играта, така че изтеглете и я опитайте!
трябва да направите това състезание и да направите кола и след това да се състезавате и моля, направете соник, моля ви!!!!!!
Biendim bilmiyorum güzel
[3D Platformer] Super Bear Adventure சாகசம் fzk
Отзивите почти определено не са хора (ботове). Тази игра е абсолютно затрупана от реклами. В противен случай може да е забавно, но просто се пазете от това, времето за реклама е по-дълго от времето за игра.
Беше предизвикателство да разберем, че колата на вещиците е следващата и трябва да добавим кола, за да направим, така че е много готино
Много яко
Merge Battle Car: Idle Clicker Casual axqw
прилично е, но повече харесвам играта на самолет за сливане, защото тази е много по-напрегната, тъй като тази вероятно ще бъде по-забавно, когато взема коли на наистина високо ниво
Това е забавна игра, докато не преминете към lv.3