Post by ryounapintofi on Feb 25, 2022 4:34:55 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dinosaur Rampage ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dinosaur Rampage IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daudz monētu kapāt ▞▞▞
▞▞▞ Dinosaur Rampage 2022 version ▞▞▞
Ios 6 beta details, Neycer sanitaryware products, Specijalna punomoc primer, ... My curse expert, The commandant's house port arthur, Do the dinosaur,
laba spēle, neizturami daudz reklāmu
Dinosaur Rampage Toiminta aqps
Žēl gan
Lieliska spēle. Vienīgā sūdzība ir tāda, ka nav saglabāšanas funkcijas, ja tālrunis nomirst un jums ir jāmaina dati.
Pārāk daudz reklāmu!
Tā kā šī spēle ir ļoti jautra, un jūs varat to vienkārši nēsāt, spēlējot spēli, piemēram, tā nav viena no tām, kas bija, kad pabeidzat spēli, tā kā jūs vairs nevarat to turpināt. Tāpēc tas ir ļoti super jautri, tāpēc šodien no manis nekādu lidmašīnu!
Tas nav sūdīgi, jo jums, puiši, ir jālabo spēle, mana turpina avarēt, tāpēc man patīk, ka citas spēles rada vairāk, bet ēteris izvairās no dinozauru trakot vai izlabo to, lūdzu
Pēc katras kārtas tiek pievienots, un tas ir tik kaitinoši
Patīk šī spēle, kas lieliski nogalina laiku, un arī ĻOTI ATKARĪGUMA lol.
Nav tiešsaistē! Pretinieki ir boti. Mēģiniet pāriet lidmašīnas režīmā. Sliktākajā daļā viņi cenšas likt jums noticēt, ka tas ir tiešsaistē, norādot robotprogrammatūras nosaukumus.
Man tas patīk 😍, bet dažreiz, kad tas aizkavējas, tas pats pārvieto vadības ierīces, lūdzu, noņemiet nobīdi, taču tā ir patiešām pārsteidzoši laba spēle
Lieliska spēle, kas rada atkarību, un jo īpaši, ja jums ir daudz dusmu, tas palīdz, kad jūs ēdat visus mazos cilvēkus.
Kitchen Craze: πυρετός παιχνιδιών μαγειρικής Εύκολα kcwy
Ja nav samaksāts par reklāmām, viņi joprojām vēlas saņemt atmaksu
Šī spēle ir lieliska! Pirmo reizi spēlējot es uzvarēju. Man ļoti patīk šī spēle, es nevaru beigt to spēlēt! Tas, ka šajā spēlē ir dinozauri, padara to vēl labāku! Tā turpināt!
psx.lv - Home | Facebook
Man patīk šī spēle, bet jums vajadzēja pievienot bruņas T-Rex vai pūķus dažādiem varoņiem
Laba spēle, bet raundi ir pārāk īsi
Jauka 👍 spēle, bet kontrole ir slikta, tāpēc atstāju vienu zvaigzni, bet spēle ir ļoti laba un interesanta. Un tur ir daudz reklāmu. Ka man nepatīk tāpēc es atstāju vienu zvaigzni . Tātad jūs saņemat manus punktus, ka * bez reklāmas* un *uzlaboju spēles kontroli*, tad es piešķiršu 5 zvaigznes, nevis piecas zvaigznes, es samazināšu savas 3 zvaigznes uz 2 zvaigznēm. Tāpēc es vēlos uzlabot spēles kontroli un noņemt reklāmu, tad es piešķiršu 5 zvaigznes Paldies, veiksmi, uzlabojot lietotni vai spēli 👍🙂🙂🙏
Šī lietotne ir laba, taču parastās spēlēs nevar spēlēt ik pēc 100 meteor sekundēm
Spēle ir jautra, bet pēc kāda laika kļūst garlaicīga,
Spēlē reklāmas pēc katras spēles. Viņu naudas sods mērenībā, bet nopietni? Vai nevar izlaist 30 sekunžu reklāmas, pat ja nomirstat sesijas sākumā? Man labāk patiktu iespēja skatīties reklāmas spēļu bonusos.
Dinosaur Rampage Toiminta cuj
Man patīk šī spēle, es to spēlēju visu laiku. Es vienkārši domāju, ka ikdienas izaicinājumiem ir jābūt, jo pēc visu mērķu sasniegšanas spēle var kļūt garlaicīga. Bet es domāju, ka spēli ir vērts lejupielādēt. Tāpat, lai apturētu reklāmu rādīšanu, nemaksājot 2,99 ASV dolārus, varat izslēgt datus vai WiFi, tad reklāmas nevarēs ielādēt.
Šī lietotne nav piemērota bērniem, un reklāma viņiem ir ļoti biedējoša, kāpēc gan rādīt viņiem reklāmas, kas viņiem nav piemērotas
Patīk šī spēle, ja vēlos, lai tai būtu mazliet vairāk laika, lai iznīcinātu pilsētu, taču tā ir patiešām jautra spēle.😍
Labi, bet paliek garlaicīgi
Dinosaur Rampage Action hfzy
Šī spēle ir lieliska, ja jums ir jānogāz ūdenstornis un jānogalina cilvēki un dinozaurus, tāpēc cilvēkiem, kuriem šī spēle ir riebjas, tagad ir jāpārtrauc, lai padomātu labi, sakiet, ka esat izveidojis spēli un visi to ienīst, kā jūs to darītu. droši vien jūtos bēdīgs vai dusmīgs, kurš kādreiz spēlēja spēli, jūtas tāpat, tāpēc man dažiem patīk spēle, bet tikai saka, ka nevajag izskatīties forši simpātijas vai kaut ko citu priekšā.
Mačs ir tikai īss. Viena minūte jums patiešām nedod daudz. Arī dīvainās reklāmas patiešām atņem spēli. Lielāko daļu laika pavadāt, skatoties reklāmas, nevis spēlējot spēli. Vai tas nevar būt tāpat kā visas citas spēles, kuras skatāties reklāmu? Ne katrs. Tas liek man to atinstalēt. Droši vien to darīs vienkārši tāpēc.
Spēle visās lietās ir laba, taču tur, kur ar to bija problēmas, bija daudz papildinājumu, un tā bija kaitinoša. Iesaku to dzēst, ja neizlabojat pievienošanas problēmu
Tas ir labi, man šķiet, ka tas patīk...
Dinosaur Rampage 3D APK. 2021-01-21. Dinosaur Rampage 3D · Apk Services Installer Uzstādīšanas Instrukcijas Split APKs (App Bundle), OBB, ZIP, XAPK, APKM.
Pēc kāda laika kļūst garlaicīgi. Viņiem vajadzētu pievienot nedaudz vairāk, piemēram, mini spēles
TIEŠĀM ātri kļuva garlaicīgi
Mīlu šo spēli! Vienīgais, tas katru reizi ir viens un tas pats. Citu ainu nav.
Ļoti ātri apnika. Pārāk daudz reklāmu.
Man patīk spēles koncepcija, bet grafikai ir nepieciešami daži uzlabojumi.
lejupielādējiet Kulila! apk jaunāko versiju App, autors Bruce Birch ...
Tā ir pietiekami jauka spēle, taču pēc kāda laika tā kļūst diezgan garlaicīga. Vajadzētu vairāk karšu un varbūt vēl kādu misiju.
Spēle Monster Dinosaur Rampage City Attack atskaņot pilnekrāna režīmā, Monster Dinosaur Rampage City Attack populārs kategorijā Boys lieliski piemērots,
Snowball.io MOD APK v.1.7.12 Premium Atbloķēts bez maksas ...
Dinosaur Rampage Jangovar xltz
Labi un viss, izņemot pūķi kaujā, jo tas ir kaitinoši, kad jūs sākat tērzēšanu, bet pūķis jūs nogalina
Man patīk spēle, bet man nepatīk kauja, kad ir patiešām lieli gaļainieki un, ja tu esi vidū, burtiski nebūs iespējas aizbēgt
Pārāk daudz reklāmu.
Es to neesmu spēlējis, bet tā ir laba meitene
Karte ir tāda pati kā hole.io, tā ir ļoti lieliska, man patīk dinozauri, bet es vēlos, lai būtu vairāk laika, tāpēc, lūdzu, pievienojiet video par laiku, kad es patiešām vēlējos būt visu laiku labākais dinozaurs un Amerikas Savienotās Valstis. karaliste Es tikai gribēju iznīcināt visus un piešķirt tai piecas zvaigznes
Tikko kārtējā io spēle laba laika piespēlētājs tho
Tā ir laba spēle, es sāku to spēlēt pirms 2 dienām, bet es pabeidzu visu, un tagad tā ir diezgan garlaicīga. Kaut būtu vairāk spēles režīmu nekā tikai 1 minūte, lai paveiktu lietas.