Post by ryounapintofi on Feb 25, 2022 4:28:51 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ WinWing: Space Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WinWing: Space Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ drahokamy generátora cheatov ▞▞▞
▞▞▞ WinWing: Space Shooter 2022 version ▞▞▞
Naozaj by sme ocenili, keby sme mohli dávkové poistky – konkrétne položky – dávkovú poistku bežnej horiacej strely, dávkovú poistku nezvyčajnej zamrznutej strely a tak ďalej. Ak nie dúfame, že keď spájame položky, rozhranie alebo stránka sa nevráti najviac na začiatok, ale zostane na položke alebo aktuálnej stránke/rozhraní, ktoré spájame. Vďaka dev!
Túto hru hrám od spustenia. V tej chvíli 5 hviezdičiek.Znížte na 4 hviezdičky pre najnovšiu aktualizáciu, ktorá zmrazí hru, ak stiahnete prst z obrazovky (predvolené nastavenia). Prestal som hrať, kým mi vývojár neodpovedal, že ho môžete vypnúť v ponuke pozastavenia. Nie tak užívateľsky prívetivé používateľské rozhranie.
Všetko bolo v poriadku, kým sa šéf neponáhľal. Po niekoľkých pokusoch sa mi konečne podarilo zamávať 10, aby som sa stretol s novým šéfom, čo je v podstate nemožné bez mesiacov drvenia vecí zadarmo alebo platenia za výhru. Každý jeden defenzívny talent, ktorý bol k dispozícii, proti nemu drepoval. Keď už hovoríme o, talenty boli očividne vyrobené tak, aby boli zlé pre šéfov, kde som videl iba talenty na zbrane, ako je sila a atk, raz za modrý mesiac, ich odpoveď na recenziu robot nedokáže ani správne napísať názov hry
Takže všetko je skopírované z Archera, dokonca aj denné questy a odmeny za levelovanie atď atď, dokonca aj ceny za balíčky sú rovnaké... a nie lacné a hneď od kapitoly 2 sa stretnete s výzvami na postup, ktoré vás donútia platiť skutočné peniaze. Hra na získavanie peňazí, rovnako ako všetky ostatné hry Archero, a Archero je tiež hra na získavanie peňazí so šialenými cenami za balíčky a krabice. Neodporúčam to vôbec, pokiaľ neplávate v peniazoch, potom si myslím
Túto hru hrám prvý deň. Tento herný zážitok je ako 3D. Ale grafika nie je neuveriteľná a nie je dobrá ako iná hra. Opravte tento problém teraz 😐😐😦😦😦😢😢😢😣😣
Je to zábavná hra, ale príliš ťažká, som na 8. fáze, zdravie mám v roku 2035, čo trvá príliš dlho, kým si vylepším viac, zvyčajne len 20 bodov, a útokom posledného bossa v 8. fáze je takmer nemožné vyhnúť sa a rozdať 1100 poškodenie. Toto už nemôžem hrať, prechádzam na ďalšiu podobnú hru, ktorá bude oveľa jednoduchšia.
Mix medzi archerom a leteckým guľovým peklom... Zábava na krátku chvíľu pri pomalom grinde ľudí určite skôr či neskôr odradí...
Extrémne chybné nákupy aplikácií, najhoršie, čoho som bol svedkom, teraz v obchode Play.
Bol by som rád, keby som tomu mohol dať 5 hviezdičiek, ale po najnovšej aktualizácii musím aplikáciu spustiť 4-5 krát, aby som mohol skutočne hrať. Bohužiaľ aj po odinštalovaní a opätovnej inštalácii zostáva stále rovnaký. Nie som si istý, čo sa stalo, ale predtým som si to naozaj užil.
Dostatok zábavy žrút času. Nič zvláštne. Hral som dosť dlho bez platenia, ale ak by som chcel dosiahnuť skutočný pokrok primeranou rýchlosťou, musel by som zaplatiť.
Hral som 70 hodín pred recenzovaním v nádeji, že dám viac ako 3 hviezdičky, ale namiesto toho... Hra samotná je v poriadku, so slušnými odmenami za dokončenie úrovní a sledovanie reklám (nie skvelé, ale stále lepšie ako väčšina). Môžete zaplatiť za rýchlejší postup, ale nie je to potrebné. Text je v lámanej angličtine. Teraz to zlé: 5 najlepších z 15 bojovníkov sa dá kúpiť iba za skutočné peniaze, 200 €, ak chcete všetko vybavenie. Niekedy až zamrazí. Horšie je, že dokonca stratí spojenie bez dôvodu, nemôžete sa pohnúť ani pozastaviť a stratíte.
Celkom slušný koncept. Problém pre F2P hráča bude uviaznutý na miernom pódiu na týždne alebo mesiace. Hrám hodiny denne, len aby som urobil 1 alebo 2 lv upgrade. Kúpil som si pár vecí, ale to nestačí na to, aby som porazil mierne stupne, ako je 19. Existuje viac ako 28 druhov vybavenia, keď lootujete boxy, zatiaľ čo vybavujete 8 slotov. Predstavte si, ako dlho získate potrebné vybavenie podľa svojho herného štýlu a upgradujte ich. Nerobte si starosti s hraním, ak nechcete míňať veľa peňazí a času. IMHO lakomá denná odmena! Nie cenné
Dobrá grafika a dobré ovládanie, ale používam Vivo y50, ktorý má prednú kameru v ľavom hornom rohu na blokovacej úrovni a pri hraní mince. Dokážeš to opravit. Prepáčte za zlú angličtinu. Vďaka
Táto hra je zábavná, no po novej aktualizácii sa doplnky objavujú veľmi často. Je to nepríjemné a veľmi znepokojujúce. Možno by mali byť vymazané
Je to skvelá hra, ale ak chcete byť OP, musíte makať. To je súčasť zábavy. Keby som sa nenarodil v treťom svete, zaplatil by som vývojárovi nejaké peniaze. Akékoľvek spôsoby 4/5
Existuje veľa reklám, ale keď vás prejdú, je to zábavné strieľanie. Mierne guľky, ale inokedy sa do nich dá ľahko dostať. Aj keď zaplatené veci sú dosť drahé.
Neoriginálne a nudné. Pravdepodobne existujú tisíce hier, ako je táto, kde ovládate postavu, ktorá prechádza jednotlivými fázami a zároveň zbierate vylepšenia. Problém je v tom, že každá z týchto hier má presne rovnaké možnosti a schopnosti. Nehovoriac o tom, že ste penalizovaní za hranie v každej z týchto hier kvôli nedostatku energie. Celkovo jednoducho nie je originálny a nie som fanúšikom čakania na hranie.
Zábavná bezplatná hra, ale vyskakovacie reklamy sú stále otravné a ničia ma. Minule som sa musel zbaviť 3, než som vôbec mohol začať hru. A práve teraz som si vyžiadal týždennú úlohu a keď som sa pokúsil dostať z tejto obrazovky do hlavnej ponuky, vždy, keď som stlačil x, aby som zatvoril okno týždennej úlohy, sa objavila reklama na vernostný balíček, jediný spôsob, ako sa toho zbaviť, bolo zatvorte aplikáciu. A výherné koleso zakaždým, keď sa prihlásim, začína byť únavné.
Vynikajúci strelec. Progresia je priamočiara, nie príliš drvenie, aby ste mali pocit, že sa niekam dostávate. Páči sa mi, že sa nemusím prihlasovať každý deň, aby som sa vyhol penalizácii. Zatiaľ som nič neminul, ale bol by som rád, pretože vývojári si za svoje úsilie zaslúžia nejakú odplatu. Aktualizácia: Hra dostáva pravidelné aktualizácie, vďaka ktorým je zaujímavá a náročná a stále ju hrám niekoľko dní. Vhodil som pár mincí, aby si vývojári kúpili pivo. Veľmi šťastný.
Zlá hra, viac farmárčenia menšia rýchlosť padania, strely sú príliš rýchle.
WinWing: Space Shooter Arkadne igre vrw
WinWing: Space Shooter 街機 wwsw
Má dobrú progresiu, ale na konci nie je obnova trvalá, čo znamená, že získate bonus a pri ďalšom hraní je preč.
Chamtiví vývojári neustále pýtajú peniaze, no hrá sa dobre.
Uskutočnil som nákup cez Google Play, ale nedostal som položku do môjho účtu v hre. Dúfam, že vývojári na to poskytnú spätnú väzbu.
Dobrá hra...kým som si neuvedomil, že existuje energetický systém, ktorý vám nedovolí hrať kedykoľvek. Hra je podobná hre Archero, ale ak chcete menej sťažností na to, že ide o napodobeninu, môžete tiež odstrániť energetický systém, ktorý vás obmedzuje v hraní, potom bude zábavnejšia ako Archero a hra na ňu dostane menej sťažností. je jeho skopírovanou verziou. Mohol by som ohodnotiť 5, ale nemám rád, keď existuje energetický systém, ktorý obmedzuje vašu hru.
Som v poriadku, že zaplatím trochu za upgrade (a to som aj urobil). Ale v tejto hre hráči narazia na stenu veľmi rýchlo. V určitom bode budú musieť hráči zaplatiť veľa, ak chcú mať šancu poraziť niektoré úrovne. Hra sa mi naozaj páčila, ale veľmi skoro som to musel vzdať.
Beholder 2 Lite Abenteuer soki
Kúpil som si Growth Fund v hodnote 20 dolárov a som šťastný. Myslím si však, že prestavba zariadenia by mala byť o niečo férovejšia, tým chcem povedať, že by mala fungovať na 100%, namiesto toho, aby pri stúpaní stále menej a viac fungovala. Tiež som si kúpil akciu za 1 dolár na Red Fighter ako na ikone a áno, toto je vesmírna strieľačka klasického štýlu s úžasným systémom upgradov, ktorý jednoducho zbožňujem. Chce to zručnosť a dobré rozhodnutia, páči sa mi, že vás to neponáhľa. Takže pokojný, okrem, ama, drahého a nespravodlivého Eq.Remod. systém
Toľko reklamy a platenia za výhru mechaniky. Hra je dobrá, ale ťažko vás znervózňuje a v skutočnosti vám nedovolí napredovať bez platenia peňazí za loot boxy. BRÚSENIE V TEJTO HRE JE NESKUTOČNÉ a navyše sa hra zasekne a nakoniec sa prihlásite do aplikácie, aby ste dostali denné odmeny, aby ste naozaj pomaly dreli, aby ste vylepšili vybavenie, aby ste mohli pokračovať. Jednoducho preto, že vás vyčerpá len neustále brúsenie. Nedostatok príbehu alebo akéhokoľvek naratívu to naozaj robí nudným. Chýba dôvod to hrať
po aktualizácii sa hra nenačítava. prilepené na úvodnej obrazovke. Aktualizácia: 5. augusta 2020 Po aktualizácii hry je to stále rovnaké. Stále je zaseknutý na úvodnej obrazovke.
Vylomte svoju kreditnú kartu... Táto spôsobí, že budete platiť cez nos, aby ste boli slušní. Bolo by zábavné, AK by vývojári prestali znižovať rýchlosť padania, zvyšovať poškodenie nepriateľa a zneisťovať hráčske vybavenie s každou ďalšou aktualizáciou. A teraz zvyšujú náklady na herné vybavenie. Mohol by som si kúpiť úplne nové hry na konzolu/počítač triple A za peniaze, ktoré si účtujú pri nákupoch aplikácií. Je to tragické. Len nové veci, ktoré pridávajú, sú viac peňazí. Všetci sa sťažujú, vývojári nepočúvajú.
Už ma unavuje každá nová hra využívajúca rámec „archero“ rouge-lite. NECHCEM HRAŤ 50 ÚROVNÍ V RADU. Okrem toho, že vyžaduje 2 hodiny na dokončenie úrovne, lietadlo je príliš pomalé na množstvo guľôčok, ktoré lietajú všade. To by nebol veľký problém, ale zrýchlenie je spojené s náhodnými bonusmi na zvýšenie úrovne. To je v lietadle strašné.
Ahoj víťazný tím! Mám otázku, tak som si nedávno kúpil možnosť „(20,00 USD) vyberte si, čo zaplatíte“. Najprv bolo všetko v poriadku, ale keď som hru spustil nabudúce, položka bola preč. Ako vyriešim tento problém?
Škálovanie nepriateľov je smiešne a za hranie hry sa začína platiť, pretože vaša palebná sila sa nezhoduje, a ak budete slobodne hrať, prejdenie okolo 12 scén vám zaberie obrovské množstvo času, zatiaľ čo niektoré drahokamy a korisť sú zadarmo. sadzba za položky fialová a vyššia je hlúpo nízka ako ultra nízka hra sa hrá tak, ako by mala, pekne a plynulo, ale žiaľ, že vyššie uvedené platí pre túto hru na zbieranie peňazí dobre, kým trvala
Reklamy nefungujú. Veľa pohybov v hre potrebuje reklamy, ale stále sa hovorí, že reklamy nie sú pripravené.
Po aktualizácii sa môj profil resetoval. Nepamätám si svoj profil. Nemal som toho veľa, ale točil som tým kolesom 3-krát a dostal som 1800 gem jet. Mal som asi 2400 drahokamov. Táto hra je naozaj zábavná. Rovnako ako Archero s vylepšeniami a vybavením, veci, ktoré si môžete kúpiť, sú väčšinou pre zábavu, ktorá nie je potrebná na napredovanie v hre. Dokonca aj po resetovaní môjho profilu sa oplatí hrať a ukladanie meny je jednoduché.
WinWing: Space Shooter Spillehall xhgi
Táto hra je zábavná, je to naozaj na strane žrúta peňazí, najmä ak si skutočne chcete vylepšiť svoje vybavenie a lode iné, než tie, ktoré ma baví táto hra. Občas je to náročné, to je na tejto hre to najlepšie.
Naozaj zábavná hrateľnosť, ale po niekoľkých týždňoch sa z nej stane totálny úlet, pretože obtiažnosť úrovní kampane rýchlo prevyšuje schopnosť získať výkonnejšiu výbavu bez toho, aby ste minuli veľa dolárov. Ocitnete sa pri opakovaní rovnakých úrovní celé dni. Ak by boli udalosti lepšie alebo ponúkali dostatok odmien na postup, pomohlo by to. Ako je, neodporúčam to vyzdvihnúť.
Úprimná recenzia? Hra celkovo vyzera dobre. Ale odmeny sú takmer nič. Etapy sú ťažké! Niektorí davy/šéf sa cítia príliš otvorene. Niektoré etapy je nemožné prekonať. Vylepšovania lietadiel v etapách sú hlúpe. Zdá sa, že naozaj chcú, aby ľudia míňali peniaze na hranie a výhry. Skrútená kópia archera. Hra potrebuje ďalší vývoj a plánovanie. Toto nie je zábava.
Úžasná hra a veľmi návyková, milovala som ju a milovala som všetkých šéfov 👏 aj keď som od nich dokázala vyhrať 😃 Celkovo je to však veľmi pekné a návykové. O jednu hviezdu menej za grafiku, občas mi mešká s telefónom, keďže mám 6 GB RAM, ale zároveň chápem, že je to stále novinka na zozname, takže veľa šťastia 👍
Počas mesiaca som túto hru prestal hrať, ale včera mi účtovali 15,99 $ za mesačný odber. Becaful kúpiť akýkoľvek tovar, ktorý si tu kúpite. Pridajú vás do položky automatického nákupu, ktorú ste si nekúpili ani vy. A áno, je ťažké získať náhradu, nemajú žiadne, musíte kontaktovať google.
Príliš nízka grafika... príliš veľa aktualizácií... a núti vás platiť za hranie... s príliš menším prínosom
Iba 4 hviezdičky, pretože nie všetky lode sú k dispozícii bez míňania skutočnej hotovosti. Okrem toho, náročná hra na rovnakom základe ako Archero atď., trpezlivosť sa pri tejto vypláca
Dobrá hra
Je to zábavné, ale ak chcete napredovať neskôr, budete musieť zaplatiť, aby ste upgradovali alebo aby ste boli impozantní, pretože zadarmo sú mizerné impulzy, ak plánujete na f2p očakávať veľa hodín brúsenia za málo.