Post by ryounapintofi on Feb 25, 2022 4:10:31 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ginger 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ginger 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí nekonečné body ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ginger 2 2022 version ▞▞▞
Malá chyba v této hře, takže idk
4t
Příliš mnoho reklam. Ty jsou pro děti velmi znepokojivé.
Konuşan Ginger 2 Eğlence jgub
Je to sranda😝😝😅.
Kdiz mu dojdo - svaci tak co
Stejný problém jako Ginger 1. Můj malý bratr (kterému jsou teprve 4 roky) rád hraje tuto hru, ale kdykoli ji hraje, začal si stěžovat, že proč nemůže odemknout hádanky, pak vidím, že jídlo je hotové a kdykoli mu řeknu, že je jídlo hotové, začne kolem sebe křičet tím nejrušivějším způsobem. Takže chci jen říct outfitu 7, aby v této hře hrál minihry, kde můžeme vydělávat mince a za peníze si můžeme koupit zubní pasty .
Přidává každou minutu. Není možné si hru užít. Je to spíše o tom, že vás donutí kupovat extra bity, pokud nechcete sledovat přidávání. Nedoporučeno...
I. Miluji to💞. 2. Líbí se mi to💞
Nejhorší hra od Outfitu7, tohle jsem fakt nečekala. Jinak kamera tam není
je to jen na tahání peněz
Může vás sledovat nějaký uchyl i v první verzi podívejte se pořádně a uvidíte.😡😡😡😡😡👣
Говорящий Джинджер 2 Развлечения vdw
Velmi špatná hra na zavěšení, prosím, neinstalujte to 😕 můžete nainstalovat mluvící tom, angla a tom friends atd.
Ma to kameru v oku tak kdo nemá zbraň tak si to nestahujte !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Jo ujde to ale nic moc
Nefunguje to
Skvělá hra. ale proč to zamrzá, když je zapnutá WiFi nebo data?
Tolik reklam, že to ani nemůžeme přehrát tolik reklam
Talking Ginger 2 Забава ksa
NY a já musíme být trochu dobrý nápad, ale musím být upřímný a pointa, že se doma nebavím, není pár věcí, o kterých víte, kdy se to stane, z vaší strany se neděje a ono to nefunguje ze stejného důvodu, že můžete odeslat do zítřka a den vás vyzve na skutečné rande a budete tam v 19:00?
Jako
Super 😁
opravdu na hovno nefunguje, když se snažím koupit věci, nenechá mě nic dělat
Je tam kamerav očích
na konci pár minut chůze do práce v novém. já jiný
Talking Ginger 2 Underholdning xqu
Tato aplikace je strašidelná, alespoň si to myslím! Kopíruje to, co říkáš a myslím, že jsem někoho viděl v očích!!!😥😥😥
Ok, jsem Klkkkklkl poštovní schránka kdksos volitelné
Tato aplikace je opravdu roztomilá,,,,,a také velmi užitečná pro malé děti....Miluji ji.
Zábavné hraní jako foukání narozeninových dortů a opravování hádanek
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game 액션 lfdc
Wow úžasná hra pro všechny. Líbí se mi tato hra, ale budu hodnotit jejími 5 hvězdičkami
10 app all all all is la pa 911 a1 XD XD by no no ko I'm in on in todos claps
B 99 999 ci8_9929
Prosim pomocte ale jinak je nadherna. Primo uzastna
Ach ty vzpomínky 😹👌 Mimochodem mám kočku která se jmenuje Ginger😹👌
je to grozny
To je tak otravné. Trávíme více času klikáním na reklamy, které nás baví. Tak sakra. Škoda této aplikace! Za užitečnost dávám 0 z 10
Je to velmi dobré, stáhněte si tuto aplikaci, líbí se mi její výsledek
Upřímně, je to slušné. I když problém je ve skutečnosti, že jakmile dokončíte 8 úkolů s jídlem, musíte buď zaplatit peníze, nebo dostanete jen 4 denně, což není mnoho. I když na rozdíl od jiných, kde to po kliknutí na X jen ořízne věc, získáte cutscénu, která je slušným detailem. 6/10.
PLNĚ REKLAMY!!! Auto Pop Up každých 5 sekund